..als je een beetje gemist wordt.

Kijk dat ik gruwlijk grappig ben en de gangmaker op elk feest… dat is natuurlijk niks nieuws! Pff als je dat geloofd dan heb ik nog een ander geheimpje voor je. Die rare man die 1 keer per jaar snoepjes uit komt delen…die is niet echt hoor… dat is nep (oud)nieuws.

Maar om een of andere reden krijg ik van diverse kanten vragen over wanneer er weer een verhaal(tje) komt, zie jullie zijn goed bezig want dat lees ik natuurlijk graag. Maar ja niet elke dag is hier even spannend (wel leuk maar dat is wat anders) dus wat moet je dan als plaatjes man allemaal typen? Nee heb geen last van een writesblock ofzo hoor, hoewel met what’s appen ben ik soms wel helemaal klaar zo’n achtelijk klein schermpje en dan net ff te dikke vingers hebben zodat je 1 app ongeveer 3 keer moet corrigeren voordat het uberhaubt leesbaar is. En dan moeten jullie niet vergeten dat ik een geregistreerd dyslectisch aapje ben dus het is sowieso een wonder dat er nog wat van te maken valt. Dus leve de computer, dat toetsenbord is tenminste op mijn vingers voorbereid en overzichtelijk. Zodat ik zo af en toe een stukje kan typen. En nee, goed bedoelde adviezen als autocorrecties daar doe ik niet aan, dan krijg je soms wijzigingen die ik over het hoofd zie waar zelfs de paus van door het balkon zou gaan dus dan maar foutjes.

De humor is niet uit de wifi ether te meppen de laatste weken, corana grapje hier (beetje leuk) corana grapje daar (heel grappig) en ik hou van humor dus ik zie er de lol wel van in (nee niet van de ellende maar ja als je thuiswerkt en dat soort grappen maakt wel)… maar toen het begon die ellende moest ik gelijk denken aan het bureau wat de reclame voor o.a. AH maakt (TBWA\NEBOKO) beetje groot en beetje dat ze zelf denken wat zijn we goed (heb er mee gewerkt dus kan het weten) maar ik moest aan ze denken… want ze zouden pas echt ballen hebben als ze nu de hamsteren commercial nog uit durven te zenden.. ja ok een beetje flauw maar zou wel lef zijn geweest. En je kunt het ook omkeren, je neemt iedereen op de hak die ruzie gaat lopen maken over wc-papier of nog erger bouillonblokjes. Zie alles “heb z’n voor- en nadeel” of zoals een groot marketing man ooit zei: “Het maakt niet uit hoe zo over je praten, als ze maar over je praten. Want dan denken ze aan je”.

Maar laat ik het vandaag verder alleen maar over leuke dingen hebben want die zijn heel belangrijk. Zoals het feit dat het hier inmiddels ook een beetje lente begint te worden, ja er ligt nog wel een pak sneeuw en het ijs op de meren is nog zeker 1,5 meter dik maar overdag is het toch al gauw een graad of 5 a 6 dus het komt. En volgende week ga ik weer eens op stap. Eerst naar Gällö zo’n 460 km zuidelijker en wat meer naar het binnenland (Nou kan dat ook niet anders want anders was de Baltische zee mijn lot en dat is me nog net ff te fris) en daarna door naar Hulsjö. 

Da’s dan nog weer 600 km zuidelijker en nog meer naar binnen, maar maakt het uit, ik hoef niet te fietsen dus dolle pret. Ik heb het expres al een week van te voren gemeld bij Mayke en Sjaak want die zijn nu al bezig met trainen voor Risk… ja dat spelen we graag als ik daar ben en het mooie is… van alle potjes die we al gespeeld hebben kan zelfs een hele slechte houthakker vertellen hoeveel ik er gewonnen heb… 2 dus (kan ook 1 zijn maar laten we het positief houden) maar he ik geef de moed niet op, je weet maar nooit en ik heb de winter hier overleefd dus ben al een soort van Viking en die kunnen vechten (nou ja dat staat in de boeken dan). Ik heb er zin in, altijd gezellig om er weer even te zijn. Één probleem dit keer, ik kom zonder frikandellen want ik zou niet weten hoe je die zelf maakt mocht iemand nog een recept kennen… stuur maar op en nee geen recept van sodemieter maar een paar koeien uieren en paardenstarten in een pan… want dat werkt niet.

Dat is pas volgende week. Wat is er dan vandaag om blij van te worden… nou ik zou heel vrolijk worden als jullie allemaal te gelijk een mailtje zouden sturen naar hannekevrielink@….. (helaas ze is niet meer jarig dus heb ik de link maar weg gehaald, volgend jaar weer een kans) ze gaat me iets minder aardig vinden, maar dat heb ik er voor over… Oh je weet niet wat je zeggen moet? Geen probleem heb ik al voor je bedacht:

“Je kunt echt niet zien dat je in één nacht, een jaar ouder bent geworden”

Gewoon appeltje+C en appeltje+V of voor diegene die geen echte computer hebben CRTL+C en dan CTRL+V wordt ze vast heel vrolijk van als jullie dat allemaal doen… Maar ik ben de beroerdste nou ook weer niet… als je op de link van haar email adres klikt heb ik alles al voor je ingevuld.

In het geval je het nog niet door hebt… tja dan ben je een soort van hopeloos geval vrees ik.

En mocht je de komende weken niks van me horen, geen paniek. Geen corana… hooguit een boze zus.

4 gedachten over “Toch wel leuk…

  1. Leuk weer Harald. En het mailtje is verstuurd. Maar je weet het wie kaatst kan de bal 🎱 verwachten.
    Veel plezier daar in Zweden en laat os lekker meegenieten van je avonturen.
    Groetjes Henk

    Like

  2. Leuk weer je bent echt een schrijver in de dop. Trouwens mensen Harald is 20 april jarig hoor. Dan wordt hij 53 lentes jong. Zou je niet zeggen hè? Hé Freule de groeten uut de Sluis. Ga zo door.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s